CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

The Soviet Story - Istoria sovietelor, este un film-eveniment ce prezinta crimele celui mai mare regim criminal al lumii, comunismul, urmat doar de nazism.

Intelegeri secrete intre nazisti si sovietici, practici similare, torturi si executii in masa, deportari , acestea sunt cateva din ingredientele acestui film tulburator.

ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!Share

Comentariile au fost inchise pentru acest articol

Comentarii

0 # Gregorius 14-12-2009 14:49
Dap... Ce usor e sa schimbi subiectul cand e vorba de masacracrea propriului popor....
Macar americanii si germanii si-au cerut scuze, turcii au acceptat genocidul contra armenilor, PLATESC pentru tampeniile facute, numai sovieticii si urmasii lor NU. De scuze nici nu mai vorbesc... Cel mai grav e ca se mai si ratoiesc la ONU ca au pus semnul egal intre fascism si comunism...
Referitor la palestinieni si israelieni... Niciunul dintre popoarele mentionate nu e mai breaz, avand in vedere ca ambele au folosit metode de tip terorist de a submina autoritatea "inamicului"... Si pentru ce? Pentru Ierusalim! Problema e inca fierbinte iar negocieri se poarta zilnic.... NEGOCIERI, nu ASASINATE!
E usor sa arunci vina pe evrei sau pe arabi pentru propriile probleme... Cine urmeaza? Chinezii? :Pinch: Subiectul filmului nu trateaza insa problema israelienilor si a palestinienilor , nici a indienilor si a pakistanezilor ci a SOVIETELOR!!!
Sa fim seriosi... sovieticii au fost si raman cei mai mari criminali si peste asta, sunt si nesimtiti ca sa recunoasca... :shock: :sad:
0 # Violeta 14-12-2009 14:41
Dar cum incearca unii sa se indeparteze de subiect :silly:
mai ales tinerii comsomolisti-UT C-isti internationalis ti :P
Filmul, la care ai postat comentariul este la subiectul SOVIETELOR- si "prezinta crimele celui mai mare regim criminal al lumii, comunismul, urmat doar de nazism.
Intelegeri secrete intre nazisti si sovietici, practici similare, torturi si executii in masa, deportari , acestea sunt cateva din ingredientele acestui film tulburator".
Sorri, ne intereseaza istoria nationala, si respectiv impactul pe care l-a avut regimul SOVIETIC asupra spatiului dintre Prut si Nistru in particular si a poporului roman in general!
Revin-o cind va aparea un filmulet despre deportarea basarabenilor de catre americani, izraeliti etc :P
0 # Fuck Them... 14-12-2009 09:48
...mai... JIJI, de ce nu vrei sa te lasi snopit in bataie ca mai apoi...agresodu l sa-si ceara scuze? si cu asta sa dam uitarii incidentul pina data viitoare... ???:woohoo: este o manevra pur evreiasca, in care evreii ii omoara pe palestinieni iar cind acestia incearca un atentat...evrei i tipa in gura mare ca Palestinienii sint teroristi si nu accepta dialogul :-x :-x :-x astfel de "manevre " nu mai sint crezute de nimeni...
Pentru ...Violeta,.. la propriu si la figurat, incearca sa citesti insemnarile lui Soljenitin , dupa revenirea lui in Russia, dupa ce a "descifrat" tainele democratiei Americane si ai sa vezi ce surpriza de proportii ai sa ai...., incearca sa te intrebi singura, de ce sa intors in Russia, daca era coplesit de Gulag si totalitarism? :sad: :sad: sa fi descoperit ca minciuna democratiei americane era mult mai mare si mai oneroasa decit Gulagul ?, sa nu fi reusit sa se minta pe sine despre marea si frumoasa orinduire Kapitalista...?
0 # Gregorius 14-12-2009 01:51
Mai baiatule... se pare ca pentru tine istoria e o mare necunoscuta!
1. Biserica Catolica si acum isi cere scuze pentru erorile si ororile sale.
2. Americanii si acum isi cer scuze nativilor americani si le ofera privilegii mai presus decat ale americanului de rand (asigurare de sanatate, reduceri de taxe si impozite etc.)
Ceea ce incerci sa faci e sa incerci sa ne spui ca, de fapt, foametea din Ucraina nu a existat, iar bunicii mei traiesc si acum acasa nu cum incearca filmul asta sa "minta" ca ar fi murit pe drum in timp ce erau deportati in Siberia.
Ce e mai grav ca d'astia ca tine care arata cu degetul paiul din ochiul cuiva dar nu vad ditamai batzul din propriul ochi sunt destul de multi si incearca sa "bage gunoiul sub pres" ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, iar zecile de milioane de morti printre care si bunei de-ai nostri ucisi de calaii sovietici nu sunt decat "niste reclama americana". Pentru mine Sovieticii sunt la fel de rai ca si Nazistii si chiar si mai cruzi pentru ca au facut-o cu propriul popor pe langa popoarele exterminate de ei si mi se face sila de fiecare data cand citesc cum comunistii ii ridica in slavi pe criminalii Stalin si Lenin si toata clica lor ca si cum ar fi salvatorii neamului....
:-x :-x :-x :-x
0 # Violeta 13-12-2009 23:13
Calvarul basarabenilor in Siberia, deportarile, foametea sunt tot propaganda americana? Sau mori de jalea indienilor, vietnamezilor, afganilor etc ??? Arhipelagul GULAG al lui Soljenitin nu e decit propaganda evreeasca, nu?
Lacunele in cunoasterea istoriei nationale in special si a celei universale in general sunt pe fata: in toate tarile pe care le-ai mentionat (cu exceptia Iracului-nu mai exista URSSS si a Serbiei, desi codita Rusiei se intrevede si aici!) SUA au avut pe cealalta linie a frontului nu atot pe sarmanii bastinasi, cit "ajutorul fratesc sovietic" (exceptind amerindienii, desigur, dealtfel am fi avut eroi-"eliberato ri" ai poporului Nativi si monumente pe tot intinsul Americii de Nord :whistle: )
0 # Fuck Them 13-12-2009 18:29
:woohoo: ..este drept ca lacunele in cultura generela pot face astfel de "clasamente" ...incercati sa descoperiti crimele savirsite si torturile de neimaginat savirsite de biserica catolica, de INCHIZITIE, va inchipuiti ca a fi ars de viu ...este mai usor decit sa primesti un glont in ceafa ? :sad: poate ca ar trebui sa "insumati" crimele facute de americani in razboaie fara rost...incepind de la crimele asupra sutelor de mii de Indieni Nativi, Corea, Vietnam, Irak, Afganistan, Serbia... :sad:
 • Stela Popa lanseaza Semincioara Fermecata la Luxemburg

  visual semincioara fermecata afis

   

  La invitatia asociatiei Connexions Moldavie Luxembourg, doamna Stela Popa, indragita scriitoare si prezentatoare TV, a lansat pe 4 iunie 2016 la Luxemburg Semincioara Fermecata.

  Aflata in compania copiilor, cei mai directi si mai sinceri critici, Stela Popa si-a prezentat cartea intr-o atmosfera speciala gazduit de Centrul Cultural Abbaye de Neumunster din orasul Luxemburg .

  Intr-o atmosfera relaxanta, copiii au ascultat cu interes prezentarea cartii de catre autoarea Stela Popa. De ademenea, copiii si parintii lor au avut ocazia sa vizioneze un fragment din spectacolul de papusi, inspirat si adaptat dupa povestea Semincioara Fermecata in interpretarea doamnei Ecaterina Secu, actrita si profesoara de arta teatrala.

  In cadrul evenimentului, copiii au facut cunostrinta cu papusile-pisici stilizate confectionate manual din stofa in atelierul VIVI Art Boutique din Chisinau.

  Evenimentul a fost urmat de o sesiune de autografe si discutii cu autoarea Stela Popa.

  Mai jos puteti vizualiza cateva instantanee de la lansarea cartii Semincioara Fermecata in Luxemburg in prezenta copiilor si a parintilor lor, originari din Rebublica Moldova.

   

 • Moldavie/Roumanie : les barbelés retirés

  sarma ghimpataLa Moldavie compte achever le démontage des fils de barbelés à la frontière avec la Roumanie d'ici à la mi-mars. "Le travail de désassemblage des barrières va commencer au plus vite, et doit être achevé avant la mi-mars", a déclaré Rosian Vasiloi, un porte-parole des services des gardes-frontières moldaves.

  "Le plan de liquidation des barrières de barbelés et des installations du génie a été approuvé", a-t-il ajouté, précisant qu'il s'agissait d'un ordre du Premier ministre Vlad Filat qui s'était ému cette semaine au Parlement de l'existence de ces clôtures.
  Citește mai departe...

Tabara de de primavara "Altair" 2013 la Paris

Asociatia "Connexions Moldavie" sustine proiectul "Altair" in perioada aflarii participantilor la Paris, 2-4 martie 2013.

Mai multe detalii aici:http://goo.gl/jrl16

 • O noua imagine a Connexions Moldavie

  Connexions-Moldavie---Republique-de-MoldavieIn curand incep sarbatorile de iarna la Paris. Am ales ca in preajma primei sarbatori ce intra in casele noastre, Ziua tuturor Romanilorsa schimbam imaginea sitului nostru.

  Am ales sa il facem mai interactiv si am adaugat un Forum, prin intermediul caruia sa cautati si sa oferiti informatii despre cotidianul francez. Am modificat partea de comentarii astfel incat sa puteti discuta pe marginea subiectelor oferite in articole. Pentru cei care doresc sa trimita articole care cred ca ar puta intra pe situl Connexions Moldavie o pot face prin intermediul adresei de email connexions.moldavie@gmail.com (in curand vom pune la dispozitie un formular special atat pentru contact cat si pentru articole).

  Stiu ca pentru unii Facebook sau Ondnoklasiniki

  Citește mai departe...