CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

19:05 (Ora Frantei) Paris

La Paris au reinceput manifestatiile. Nu sta la computer! Vino si tu in fata Ambasadei Moldovei la Paris si demonstreaza in sustinearea tinerilor de laChisinau!

Unimedia a dat publicitatii un interviu apartinand Jurnal TV in care martorii arestarilor la intamplare relateaza ce s-a intamplat cu ei dupa ce au fost ridicati in plina zi de pe strada.

Video aici

14:17 (Ora Frantei)

În timpul acţiunii de protest de ieri, 8 aprilie, în rândurile protestatarilor au fost infiltraţi mai mulţi provocatori, care incitau mulţimea la acţiuni violente. Vedeţi imagini si  video aici
provocatorii

14:00 (Ora Frantei)

LA ACEASTA ORA INTERNETUL A PICAT. UNIMEDIA.MD (ramane activ unimedia.info gazduit pe un server SUA cu actualizari in engleza), JURNALTV.MD, facebook.com... Vestile si discutiile se propaga in mediul internet prin twitter

 

(13.00) Companiile omului de afaceri G. Stati, Stati Holdings, sunt în acest moment în percheziţie.

(
12.44) 300 de milioane de lei - atat vor costa reparatiile la Parlament si Presedintie, transmite protv.md. Cifra a fost anuntata de ministrul dezvoltarii teritoriului, Vladimir Baldovici. Cladirile Parlamentului si Presedintiei au fost devastate in timpul protestelor de marti. Presedintele Vladimir Voronin a declarat, citat de agentia Moldpres, ca reparatiile vor fi efectuate din contul alocatiilor de la bugetul de stat, destinate institutiilor de invatamant in care invata protestatarii, mai transmite protv.md.


(12.25) Bomba nr. 3. Poliţiştii pregăteau pietrele pentru provocatorii din mulţime:

(12.17) Doi reporteri ai postului tv românesc Antena 3 au fost opriţi la aeroportul internaţional Chişinău şi întorşi înapoi. De asemenea, forţele de ordine caută reporterii Antena 3 la Chişinău la hotelul unde sunt cazaţi, pentru a-i expulza peste hotare.

 (11:35) Azi in Odesa, Ucraina, Gabriel Stati unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Moldova a fost arestat. Autoritatile il suspecteaza ca ar fi organizat protestul.
(11:33) Proape 200 de protestatari sunt acum in PMAN.

(11:30) Între orele 11.00 - 12:00, la Universitatea Agrară din Chişinău au venit 2 maşini BMW. Câteva persoane necunoscute au luat din sălile de clasă câţiva tineri, care au fost implicaţi activ la acţiunile de protest, şi i-au dus într-o direcţie necunoscută. Potrivit martorilor, maşinele sunt: BMW, seria 5, culoare sură, număr de înmatriculare C CV 361; BMW, culoare verde, număr SL AH 260. Persoanele sechestrate sunt: Enache Nicolae, Alexandru Malcocean, Andrei Filip, Andrei Stanco, Vitalie Mazur, Eduard Cherpec şi alte două persoane, cărora nu le sunt cunoscute numele.

(10:54) Aveti cateva imagini pe pe cladirea Parlamentului. Puteti vedea ca pe acoperisul Parlamentului sunt instigatori si POLITISTI.

http://unimedia.info/sys/img/news/9885/1.jpg


http://unimedia.info/sys/img/news/9885/2.jpg(10.15) Voronin a anunţat că omul de afaceri Gabriel Stati trebuieşte arestat, deoarece el ar fi finanţat protestele, anunţă hotnews.md.

(09.30) La acest moment nu există protestatari în centrul Chişinăului.

(09.15)
Partidul Liberal (PL), Partidul Liberal Democrat (PLDM) si Alianta „Moldova Noastra" (AMN) au la dispozitie patru zile, incepand cu joi, 9 aprilie, sa verifice listele electorale utilizate la scrutinul parlamentar din 5 aprilie.

 

Share

Comentariile au fost inchise pentru acest articol

 • Stela Popa lanseaza Semincioara Fermecata la Luxemburg

  visual semincioara fermecata afis

   

  La invitatia asociatiei Connexions Moldavie Luxembourg, doamna Stela Popa, indragita scriitoare si prezentatoare TV, a lansat pe 4 iunie 2016 la Luxemburg Semincioara Fermecata.

  Aflata in compania copiilor, cei mai directi si mai sinceri critici, Stela Popa si-a prezentat cartea intr-o atmosfera speciala gazduit de Centrul Cultural Abbaye de Neumunster din orasul Luxemburg .

  Intr-o atmosfera relaxanta, copiii au ascultat cu interes prezentarea cartii de catre autoarea Stela Popa. De ademenea, copiii si parintii lor au avut ocazia sa vizioneze un fragment din spectacolul de papusi, inspirat si adaptat dupa povestea Semincioara Fermecata in interpretarea doamnei Ecaterina Secu, actrita si profesoara de arta teatrala.

  In cadrul evenimentului, copiii au facut cunostrinta cu papusile-pisici stilizate confectionate manual din stofa in atelierul VIVI Art Boutique din Chisinau.

  Evenimentul a fost urmat de o sesiune de autografe si discutii cu autoarea Stela Popa.

  Mai jos puteti vizualiza cateva instantanee de la lansarea cartii Semincioara Fermecata in Luxemburg in prezenta copiilor si a parintilor lor, originari din Rebublica Moldova.

   

 • Moldavie/Roumanie : les barbelés retirés

  sarma ghimpataLa Moldavie compte achever le démontage des fils de barbelés à la frontière avec la Roumanie d'ici à la mi-mars. "Le travail de désassemblage des barrières va commencer au plus vite, et doit être achevé avant la mi-mars", a déclaré Rosian Vasiloi, un porte-parole des services des gardes-frontières moldaves.

  "Le plan de liquidation des barrières de barbelés et des installations du génie a été approuvé", a-t-il ajouté, précisant qu'il s'agissait d'un ordre du Premier ministre Vlad Filat qui s'était ému cette semaine au Parlement de l'existence de ces clôtures.
  Citește mai departe...

Tabara de de primavara "Altair" 2013 la Paris

Asociatia "Connexions Moldavie" sustine proiectul "Altair" in perioada aflarii participantilor la Paris, 2-4 martie 2013.

Mai multe detalii aici:http://goo.gl/jrl16

 • O noua imagine a Connexions Moldavie

  Connexions-Moldavie---Republique-de-MoldavieIn curand incep sarbatorile de iarna la Paris. Am ales ca in preajma primei sarbatori ce intra in casele noastre, Ziua tuturor Romanilorsa schimbam imaginea sitului nostru.

  Am ales sa il facem mai interactiv si am adaugat un Forum, prin intermediul caruia sa cautati si sa oferiti informatii despre cotidianul francez. Am modificat partea de comentarii astfel incat sa puteti discuta pe marginea subiectelor oferite in articole. Pentru cei care doresc sa trimita articole care cred ca ar puta intra pe situl Connexions Moldavie o pot face prin intermediul adresei de email connexions.moldavie@gmail.com (in curand vom pune la dispozitie un formular special atat pentru contact cat si pentru articole).

  Stiu ca pentru unii Facebook sau Ondnoklasiniki

  Citește mai departe...