CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Sâmbătă 15 mai, ora 20h00

Concert în Noaptea europeană a Muzeelor

Alexandrina Hristov la Paris: o voce jazzy în decor bizantin

Originară din Republica Moldova, Alexandrina Hristov este muziciană, pictoriţă şi poetă. Muzica sa este o combinaţie de jazz şi soul cu pop acustic şi rock contemporan, la care se adaugă elemente inovatoare. Pentru concertul din 15 mai, artista este acompaniată pe scenă de Petre Ionuțescu, virtuoz al trompetei și al pianului, și deGabriel Almasi la chitară acustică și mandolină.

 

Institutul Cultural Român de la Paris participă pentru prima dată la „Noaptea europeană a muzeelor” printr-un concert de excepție al Alexandrinei Hristov, organizat pe 15 mai, în Sala bizantină de teatru a Palatului Béhague, fastuos sediu al Ambasadei României în capitala franceză. Peste 150 de muzee și centre culturale străine din Paris își deschid gratuit porțile pentru publicul larg pe 15 mai în cadrul evenimentului „Noaptea europeană a muzeelor”, întîlnire anuală înscrisă deja de șase ediții în calendarul cultural european.

 

Concertul Alexandrinei Hristov, organizat de Institutul Cultural Român cu ocazia evenimentului „Noaptea europeană a muzeelor”, are loc sîmbătă 15 mai la ora 20h00,

în Sala Bizantină a Palatului de Béhague, sediul Ambasadei Roumâniei în Franța, 123 rue Saint-Dominique, 75007 Paris (M° Ecole Militaire).

Pentru ediția a șasea, „Noaptea europeană a muzeelor” lansează o campanie de mesaje pe twitter pentru a comunica, toată noaptea, impresiile publicului asupra evenimentelor vizionate.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Rezervări la 01 47 05 15 31.

Informații suplimentare: www.icr.ro ; www.institut-roumain.org

 

 

Share

Comentariile au fost inchise pentru acest articol