CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 Protestele reincep maine de la ora 10.00 ora locala in PMAN.
 
Noapte buna Chisinau!
 

ACTUALIZARE: 21.35 (Ora Frantei) Sursa (http://www.hotnews.ro)

UPDATE: 22.00. Cladirea Parlamentului este inca in flacari, desi cei mai multi dintre manifestanti au parasit Piata. Protestele se vor relua miercuri de la ora 10.00
parlamentul MD
 foto: unimedia.info
 

parlament md in flacari

parliament md
20,00: In jurul orelor 20.00, nu mai putin de 7 tineri au fost arestati de politisti in civil, imediat dupa incheierea protestului anticomunist de azi de la Balti - Hotnews.md.

Politistii ii rapesc pe protestatari si ii baga in masini, transportandu-i intr-o directie necunoscuta. Conducerea Comisariatului de politie din Balti refuza sa colaboreze cu jurnalistii si nu comenteaza in nici un fel arestarile efectuate.


ACTUALIZARE 18.16 (Ora Frantei)

17,50: Guvernul si opozitia din Moldova au cazut de acord marti asupra renumararii voturilor la alegerile legislative de duminica, dupa doua zile de proteste de masa in Chisinau, sustine AFP.

17,30: Balti: Proteste anticomuniste, cel putin patru participanti au fost arestati

La Balti, protestele au fost reluate in jurul orelor 18,00, dar situatia iese tot mai mult de sub control, scrie Hotnews.md.

Protestatarii au incercat sa marsaluiasca pe strada principala a municipiului Balti, dar cateva zeci de politisti au intervenit in forta. Cel putin 4 protestatari au fost arestati.

Si la Ungheni au loc o actiuni de protest

Circa 200 de tineri din Ungheni au organizat azi o actiune de protest si de solidarizare cu tinerii din Chisinau, potrivit sursei citate.

Tinerii au scandat lozinci anticomuniste si au cerut alegeri repetate. In aceste minute, protestatarii se deplaseaza la Vama Sculeni, pentru "a-i elibera pe studentii basarabeni, care invata in Romania si care au fost blocati de catre autoritati la granita in timp ce se indreptau spre Chisinau".

Unimedia anunta ca internetul moldovenesc a fost blocat, utilizatorii de peste hotare neputand accesa siturile din RM. De asemenea reteaua internet nu a fost disponibila nici pentru cei in interiorul tarii. Unimedia si-a relocat o parte din informatii pe un server din strainatate fiind disponibila pe unimedia.info19,20: Politia se regrupeaza in jurul pietei centrale. Protestatarii se asteapta la noi atacuri.

O parte dintre protestatari au fost convinsi de liderii opozitiei sa paraseasca sediile Presedintiei si Parlamentului.

In acest moment, in Piata Marii Adunari Nationale se gasesc circa 15.000 - 20.00

ACTUALIZARE: 17.15 (Ora Frantei)

 Dorin Chirtoaca, primarul Chisinaului si vicepresedintele Partidului Liberal tine la aceasta ora un discurs.
Fortele de ordine trimit intariri la Televiziune. Jurnalistii sunt trimisi acasa... TVRM difuzeaza informatii succinte despre evenimentele din Chisinau.

ACTUALIZARE: 16.50 (Ora Frantei)

 Protestatarii vandalizeaza cladirea Presedentiei...

S-a arborat Harta Romaniei Mari.

 


Share

Comentariile au fost inchise pentru acest articol