CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Vladimir VoroninLa Chisinau s-a deschis sezonul de vanatoare. Dupa ce ieri dupa amiaza si seara politisti in civil arestau manifestanti la intamplare pe care ii imbarcau in masini in lovituri de baston, picioare si pumni cu nemiluita dupa care se duceau in directii necunoscute, azi la Chisinau politisti in civil au ridicat de la cursuri studenti participanti la manifestari si i-au dus in directie necunoscuta. Martorii au identificat tipul autoturismelor, culoarea si numerele de inmatriculare. Unimedia a pus in aceasta dimineata pe situl lor un dialog intre doua personaje, unul dintre ele lucrator si martor in cladirea Parlamentului. Scrisoarea a fost retrasa ulterior de pe site insa noi am reusit sa o salvam. V-o prezentam aici

Ceea ce e si mai bizar e ca studentii respectivi au fost activi pe forumuri sau pe siturile de socializare. La ora actuala in Chisinau se opereaza arestari in baza IP-urilor de calculator folosite de forumisti. Siturile de socializare sunt atent supravegheate iar cele care nu pot fi controlate sunt pur si simplu blocate. Asa se si explica de ce facebook nu mai merge sau twitter abia se incarca. Saitul Unimedia a fost tinta unui flood ieri si a identificat atacatorul ca fiind din interiorul SIS-ului moldovenesc. Imaginea cu IP-ul o gasiti mai jos. Va prezentam mai jos firul evenimentelor de astazi asa cum sunt reflectate in media de la Chisinau sau din alta parte daca va fi cazul.

Guvernarea de la Chisinau are acum ocazia sa se rafuiasca cu dusmanii sai politici si economici. Ambasadorul Romaniei la Chisinau, declarat persona non grata, dosare penale pentru tentativa de lovitura de stat pentru liderii politici din opozitie, Gabriel Stati, unul din cei mai importanti oameni de afaceri din RM, arestat in Ucraina. Se pare ca calea spre dictatura e larg deschisa....

Valentin Mazarescu

19:05 (Ora Frantei) Paris

La Paris au reinceput manifestatiile. Nu sta la computer! Vino si tu in fata Ambasadei Moldovei la Paris si demonstreaza in sustinearea tinerilor de laChisinau!

Unimedia a dat publicitatii un interviu apartinand Jurnal TV in care martorii arestarilor la intamplare relateaza ce s-a intamplat cu ei dupa ce au fost ridicati in plina zi de pe strada.

Video aici

14:17 (Ora Frantei)

În timpul acţiunii de protest de ieri, 8 aprilie, în rândurile protestatarilor au fost infiltraţi mai mulţi provocatori, care incitau mulţimea la acţiuni violente. Vedeţi imagini si  video aici
provocatorii

14:00 (Ora Frantei)

LA ACEASTA ORA INTERNETUL A PICAT. UNIMEDIA.MD (ramane activ unimedia.info gazduit pe un server SUA cu actualizari in engleza), JURNALTV.MD, facebook.com... Vestile si discutiile se propaga in mediul internet prin twitter

 

(13.00) Companiile omului de afaceri G. Stati, Stati Holdings, sunt în acest moment în percheziţie.

(
12.44) 300 de milioane de lei - atat vor costa reparatiile la Parlament si Presedintie, transmite protv.md. Cifra a fost anuntata de ministrul dezvoltarii teritoriului, Vladimir Baldovici. Cladirile Parlamentului si Presedintiei au fost devastate in timpul protestelor de marti. Presedintele Vladimir Voronin a declarat, citat de agentia Moldpres, ca reparatiile vor fi efectuate din contul alocatiilor de la bugetul de stat, destinate institutiilor de invatamant in care invata protestatarii, mai transmite protv.md.


(12.25) Bomba nr. 3. Poliţiştii pregăteau pietrele pentru provocatorii din mulţime:

(12.17) Doi reporteri ai postului tv românesc Antena 3 au fost opriţi la aeroportul internaţional Chişinău şi întorşi înapoi. De asemenea, forţele de ordine caută reporterii Antena 3 la Chişinău la hotelul unde sunt cazaţi, pentru a-i expulza peste hotare.

 (11:35) Azi in Odesa, Ucraina, Gabriel Stati unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Moldova a fost arestat. Autoritatile il suspecteaza ca ar fi organizat protestul.
(11:33) Proape 200 de protestatari sunt acum in PMAN.

(11:30) Între orele 11.00 - 12:00, la Universitatea Agrară din Chişinău au venit 2 maşini BMW. Câteva persoane necunoscute au luat din sălile de clasă câţiva tineri, care au fost implicaţi activ la acţiunile de protest, şi i-au dus într-o direcţie necunoscută. Potrivit martorilor, maşinele sunt: BMW, seria 5, culoare sură, număr de înmatriculare C CV 361; BMW, culoare verde, număr SL AH 260. Persoanele sechestrate sunt: Enache Nicolae, Alexandru Malcocean, Andrei Filip, Andrei Stanco, Vitalie Mazur, Eduard Cherpec şi alte două persoane, cărora nu le sunt cunoscute numele.

(10:54) Aveti cateva imagini pe pe cladirea Parlamentului. Puteti vedea ca pe acoperisul Parlamentului sunt instigatori si POLITISTI.

http://unimedia.info/sys/img/news/9885/1.jpg


http://unimedia.info/sys/img/news/9885/2.jpg(10.15) Voronin a anunţat că omul de afaceri Gabriel Stati trebuieşte arestat, deoarece el ar fi finanţat protestele, anunţă hotnews.md.

(09.30) La acest moment nu există protestatari în centrul Chişinăului.

(09.15)
Partidul Liberal (PL), Partidul Liberal Democrat (PLDM) si Alianta „Moldova Noastra" (AMN) au la dispozitie patru zile, incepand cu joi, 9 aprilie, sa verifice listele electorale utilizate la scrutinul parlamentar din 5 aprilie.

 

Share

Comentariile au fost inchise pentru acest articol