CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

Protectia datelor
Stimati utilizatori, atunci cand Dvs. cititi paginile www.connexions-moldavie.fr, www.connexions-moldavie.eu sau apelati la seviciile noastre, totodata ne transmiteti datele dvs.
O parte din aceste date (adresa IP, tip browser) intra în posesia noastra automat, iar o alta parte a datelor doar cu acordul Dvs., prin completarea formularului de înregistrare conform exercitiului paginilor web. Datele Dvs. personale vor fi administrate de prestatorii portalului conform legii si în mod etic, conform regulilor internationale scrise si nescrise ale normelor de protectie a datelor. Ne straduim sa va informam de administrarea datelor Dvs., nu numai în general, dar si în legatura cu serviciile prestate de noi. Dorim sa va facem cunoscute principiile noastre ca sa puteti alege varianta optima pentru administrarea datelor Dvs.
Directive de protectia datelor
Site-urile www.connexions-moldavie.fr, www.connexions-moldavie.eu au în vedere protectia datelor utilizatorilor la fiecare operatiune de utilizare, transmitere, mod de pastrare a datelor. Nu cedam datele din care se poate reconstrui autentic identitatea catre persoane neindreptatite, fara acordul utilizatorului. Pastram datele utilizatorilor si luam toate masurile necesare pentru securitatea datelor din punct de vedere redactional, marketing, si tehnic.
Datele utilizatorilor nu sunt în pericol în cazul vizitarii paginilor.
Vizitatorii, utilizatorii serviciilor pun datele la dispozitie noastra de buna voie. De fiecare data facem cunoscut daca aceste date vor fi sau nu publice. În cazul în care infomatia va fi publica, nu raspundem daca acestea vor fi utilizate pentru scopuri proprii sau va abuza cineva de ele. Rugam atentie deosebita din partea vizitatorilor site-ului nostru, în cazul inserarii datelor publice.
Utilizatorii au dreptul la modificarea datelor proprii. Au acces la date doar persoanele îndreptatite din redactie. Opiniile publicate de acestea însa nu pot fi modificate ulterior. Se poate însa repeta publicarea sub alta forma.
Nu se ia drept înregistare inserarea opiniilor, interventiile, comentariilor date. În asemenea cazuri, utilizatorul este responsabil pentru opiniile sale.
Vizitatorii trebuie sa respecte conditiile de utilizare. Pentru întrebarile în legatura cu administrarea datelor, opiniilor, contactati-ne cu încredere la adresa administrator[a]connexions-moldavie.eu

Cunostinte tehnice necesare
Stergerea datelor publice de catre utilizator din paginile Internet nu este similara cu nimicirea fizica a datelor. Datele sunt pastrate în toate cazurile.
Va multumim pentru atentia acordata.