CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Twitter MoldovaA trecut un an. De atunci am aflat ca au murit 4 oameni, se presupune ca mai multe fete au fost violate in comisariate, judecatorii au dictat direct din comisariat zile de arest pentru tineri in functie de vanatai. Am mai aflat ca nu a fost ales un presedinte, a aparut o coalitie democratica, a aparut un guvern, speakerul e

Ghimpu, prim-ministru Filat primarul Chisinaului tot Chirtoaca si Lupu neales presedinte. Am aflat cu durere ca niciun politist care a torturat nu a fost tras la raspundere, am aflat ca originalul Declaratiei de Independenta a fost ars dar exista o copie xerox, ca abia dupa un an un singur judecator care a facut "justitie" la pachet, a fost demis din functie dar continua sa isi exercite "meseria". Am aflat cu bucurie ca Romania a acordat 100milioane € bani nerambursabili iar UE un ditai creditul de 2miliarde de €, A CAZUT SARMA DE PE PRUT, a inceput micul trafic de frontiera cu Romania in care moldovenii de la granita ies si intra in Romania pe o distanta de 50 km de granita, ca in sfarsit Constitutia o sa fie modificata dar numai intr-un punct, acela in care cetatenii isi vor presedintele. Am privit pe 1 aprilie o inregistrare in care Boboc e omorat in bataie in fata Guvernului de catre politisti (moment care a stricat "день смехa" pentru unii) si a aparut si martorul care ii poate identifica, comisia de investigare care nu stia de inregistrare si procuratura care va schimba tonul anchetei. Moldova si-a luat cursul spre Europa si incep negocierile pentru eliminarea vizelor cand Romaniei i-au luat 3 ani pentru a incepe aceleasi negocieri in anii 2000... A aparut o organizatie a comunitatii moldovenilor din diaspora si o revista ce ii informeaza lunar, Pro-Diaspora.

Toate astea si inca multe altele au incaput in doar 5 caractere, #pman.

Mazarescu Valentin

Share

Adaugă comentariu

Inainte de a posta, va rugam sa va acomodati cu Termenii si Conditiile si Regulile de confidentialitate ale sitului Connexions Moldavie. Va multumim pentru intelegere!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

0 # Elena Bespalco 18-04-2010 17:55
Trezirea "Moldova" de nu nici un deceniu nu ne ajunge pentru a progresa, a fi onesti, de a trai fara remuscari pentru ceea ce suntem si pentru ceea ce gandim. Unde esti "Schimbare"?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat