CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 

Nici nu se compara, veti zice, si aveti dreptate. Natalia e a noastra si Irina e tot “a noastra”. Una e tinara cu perspective de creatie si un viitor artistic luminos. Cealalta e trecuta demult de a doua tinerete, cu un trecut zbuciumat si plin de amintiri nostalgice din epoca sovietica. Si desigur ca Flight nu se compara cu Бабы-стервы...

Natalia Barbu a fost la Eurovision (cu o prestatia foarte buna de altfel), iar Irina Alegrova nu a participat (in schimb a participat Ala Pugaciova :)
Atunci de ce sa le punem pe aceeasi tava? Pentru ca au un public de impartit... pe cel moldav desigur. Acum citeva zile Irina Alegrova a evoluat pe scena Palatului Congreselor din Issy-les-Moulineaux (linga Paris) iar in citeva zile Natalia Barbu, impreuna cu Gicu Cimbir vor evolua pe scena pariziana de la L’Européen.
Pe scurt,  intrebarea e daca cele citeva zeci de moldoveni si moldovence care au platit intre 60 si 120 de euro pentru concertul Irinei Alegrova vor veni la concertul Nataliei Barbu cu doar 15-20 de euro? Cred ca nu. Bugetul destinat iesirilor culturale pentru acest an s-a epuizat ...Vor veni insa alte citeva sute de moldoveni, dornici sa asculte pe viu artistii nostri dragi, care sunt pentru noi, cei aflati peste hotare, ca un fir ce ne mai leaga de tara, limba si de neam.

Violeta Gritcan, Paris
Share

Adaugă comentariu

Inainte de a posta, va rugam sa va acomodati cu Termenii si Conditiile si Regulile de confidentialitate ale sitului Connexions Moldavie. Va multumim pentru intelegere!


Codul de securitate
Actualizează