CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Connexions-Moldavie---Republique-de-MoldavieIn curand incep sarbatorile de iarna la Paris. Am ales ca in preajma primei sarbatori ce intra in casele noastre, Ziua tuturor Romanilorsa schimbam imaginea sitului nostru.

Am ales sa il facem mai interactiv si am adaugat un Forum, prin intermediul caruia sa cautati si sa oferiti informatii despre cotidianul francez. Am modificat partea de comentarii astfel incat sa puteti discuta pe marginea subiectelor oferite in articole. Pentru cei care doresc sa trimita articole care cred ca ar puta intra pe situl Connexions Moldavie o pot face prin intermediul adresei de email connexions.moldavie@gmail.com (in curand vom pune la dispozitie un formular special atat pentru contact cat si pentru articole).

Stiu ca pentru unii Facebook sau Ondnoklasiniki

e un mod de a comunica curent insa deficitul major al retelelor de socializare e ca informatia nu ajunge la persoanele care au intr-adevar nevoie, aceasta pierzandu-se in multimea de statusuri anoste gen "Buna dimineata mie" sau "inca o zi pana la weekend" sau tot felul de bancuri fara haz puse in dorinta de a acumula cat mai multe Like . Haideti impreuna sa ne ajutam, prin sfaturi, idei, probleme intalnite in viata de zi cu zi, prin oferte sau cereri de munca, obiecte si multe altele. Sa comunicam responsabil si cu inima deschisa. 

 

E randul vostru, al nostru, al comunitatii noastre de a comunica!

 

Valentin

 

 

Share

Adaugă comentariu

Inainte de a posta, va rugam sa va acomodati cu Termenii si Conditiile si Regulile de confidentialitate ale sitului Connexions Moldavie. Va multumim pentru intelegere!


Codul de securitate
Actualizează