CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Iată ce spune, cu multă simţire politică şi imaginaţie rusească, politicianul rus Aleksei Mitrofanov, la „Eho Moskvî”:
„În faţa ochilor noştri îşi dă duhul o bătrână de 70 de ani - Moldova. În tinereţile sale, ea a fost foarte frumoasă şi jucăuşă. De ea era îndrăgostit însuşi secretarul general Brejnev. Ea cânta cu vocea Mariei Bieşu. Difuza în toată lumea melodiile lui Eugen Doga. Îl cinstea cu vin de la Cricova pe Iuri Gagarin. Celebrul ei tătuc, Stalin, a murit la vila sa în 1953. În 1992 ea a avut un infarct greu - războiul din Transnistria, după care nu a mai cântat şi se mişcă cu multă dificultate.

 

Trebuie s-o ajutăm să plece cu demnitate - atât de mult s-a chinuit ea în ultimii ani… Chişinăul va trece la România, Transnistria va deveni stat independent, Voronin cu fiul său vor pleca la Moscova şi-şi vor cumpăra o uzină bunişoară. Cu cât toate acestea se vor întâmpla mai repede, cu atât mai bine… Cât se poate să-ţi baţi joc de oameni?”.
Propunerea, ca orice propunere, poate fi discutată. Un lucru doar nu poate fi pus în discuţie - soarta de mai departe a lui Voronin. Locul lui Voronin şi al fiului său nu e la Moscova, ci la Pruncul. Aici nu discutăm.

Sursa TIMPUL.MD

Share

Comentariile au fost inchise pentru acest articol