CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
Google Nexus OneGoogle a lansat oficial primul său telefon mobil, Nexus One, ca parte a unui pas ce urmăreşte detronarea cunoscutului iPhone de la Apple.

Google a prezentat aparatul la sediul din Silicon Valley, marţi, urmând ca vânzarea să înceapă din 12 ianuarie.

Cum din ce în ce mai multe persoane folosesc aparatele mobile să acceseze internetul, Google a lansat deja propriul sistem de operare pentru telefoanele mobile, numit Android, ce este deja instalat pe mai multe aparate.
Device-ul cu touchscreen produs de HTC, a fost prezentat de Google ca un "super telefon", şi un nou pas în evoluţia soft-ului său "Android", relatează AFP.

"Cred că veţi vedea că acest mobil depăşeşte limitele unui telefon multifuncţional", a declarat Peter Chou, CEO la HTC, la prezentarea noului handset.

Precum iPhone, oferta Google include web-browsing, player pentru muzică şi video şi o serie de aplicaţii pe care utilizatorii le pot instala. Nexus One fabricat de HTC are un ecran mai mare şi cameră foto mai performantă decât iPhone. De asemenea, vine cu navigaţie gratis prin satelit, opţiune valabilă contra cost pe iPhone.

Telefonul costă 179.99 dolari, cu un contract la operatorul de telefonie T-Mobile, şi 529.99 dolari la liber. Deocamdată este vândut în SUA, Marea Britanie, Hong Kong şi Singapore. Numele Nexus One este o referire la filmul Blade Runner.

Antena3.ro

Share

Comentariile au fost inchise pentru acest articol