CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
Începe destrămarea Partidului Comuniştilor? Mâine prima organizaţie teritorială pleacă de la PCRM şi aderă la PDM
Colaj: UNIMEDIA
 

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova ar putea să se destrame în perioada următoare. Mâine, 1 iulie, prima organizaţie teritorială a PCRM urmează să anunţe într-o conferință de presă intitulată "Dezvăluiri privind situaţia internă din PCRM" despre faptul că părăsesc formaţiunea de la guvernământ şi aderă la Partidul Democrat din Moldova.

Solicitat de UNIMEDIA, serviciul de presă al PDM a confirmat informaţia și a precizat că în perioada următoare vor părăsi PCRM mai multe organizaţii teritoriale, care vor vorbi despre frica şi teroarea din cadrul formaţiunii comuniste.


"Aceste organizații teritoriale au fost în componența Partidului Comuniștilor, deoarece Marian Lupu a fost acolo. Sunt mai mulți doritori de a părăsi partidul de la guvernare. Acum ele vor părăsi formațiunea și vor vorbi despre frica și teroarea din cadrul PCRM", a precizat pentru UNIMEDIA serviciul de presă al PDM.

Informația nu este negată nici de către Mark Tkaciuk, cunoscut ca fiind una dintre cele mai influente persoane din cadrul PCRM. Referitor la posibila plecare a ministrulu de externe Andrei Stratan din cadrul echipei PCRM, Tkaciuk a scris pe rețeaua socială Facebook: "Noi oferim posibilitatea fiecărei categorii sociale să-și vadă reprezentanții săi la putere. Apreciați acest lucru! Stratan nu este membru al PCRM. El este al vostru, un burghez".

Sursa: UNIMEDIA
Share

Comentariile au fost inchise pentru acest articol