CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
Mihai GhimpuLiderul PL, Mihai Ghimpu, a fost ales presedinte ales presedinte al Parlamentului Republicii Moldova, cu votul a 53 de deputati ai Aliantei pentru Integrare Europeana. Impotriva sa nu a votat nimeni. Comunistii au boicotat votul.
Mihai Ghimpu: O viata rea este doar acolo unde este dictatura, comunism. O viata buna este acolo unde este democratie si sper ca noi, cei din Alianta, vom construi ceea ce de ani de zile asteapta cetatenii Republicii Moldova.
Presedintele sedintei, Ion Hadarca: Prin aceasta alegere am dat dovada de curaj. Am dovedit responsabilitate in perioada de criza. Am demonstrat ca Alianta are unitate si speram ca nimeni nu va pune la indoiala legalitatea acestei decizii.
Hadarca l-a felicitat pe Ghimpu, le-a multumit deputatilor pentru alegerea facuta, dar si - ironizand - precedentului decan de varsta al Parlamentului, comunistului Ivan Calin, care parasind alaturi de colegii sai sedinta, i-a oferit lui Hadarca ocazia sa conduca sedinta.
Vlad Filat: este important ca partidul comunistilor sa transfere in mod legal puterea, asa cum am primit-o legal in 2001.

Dorin Chirtoaca: Una dintre prioritatile noastre este inlaturarea grelei mosteniri totalitare, instituirea unui stat democratic, de drept. Schimbare de forte in Parlament demonstreaza ca greaua perioada a guvernarii comuniste s-a incheiat. Consideram ca din acest moment mandatul presedintelui Voronin s-a incheiat.
Sursa: Hotnews
Share

Comentariile au fost inchise pentru acest articol