CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
Ultima oră! Vladimir Voronin confirmă demisia sa. VEZI AICI declaraţia integrală a fostului preşedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin
Foto: Colaj UNIMEDIA/Kommersant

Preşedintele în exerciţiu Vladimir Voronin şi-a confirmat demisia! Acesta a declarat că îşi anunţă demisia din funcţia de preşedinte al Republicii Moldova şi va deveni un deputat de rând!

Vedeţi mai jos declaraţia integrală a preşedintelui Voronin, care a fost lansată la finele plenarei Partidului Comuniştilor:
„Eu, în calitate de preşedinte al partidului, nu am de gând ca în acest moment crucial pentru ţară şi pentru partidul nostru să rămân într-o poziţie destul de dubioasă şi ambiguă, exercitând atribuţiile şefului de stat. Nu am nici nici motive morale şi nici politice pentru a deţine această înaltă funcţie în stat. Categoric nu pot să accept calea, pe care acum vor să conducă ţara. Şi din acest motiv, anunţ că trec în Parlament în calitate de simplu deputat, pentru ca să fiu împreună cu partidul şi cu fracţiunea.


Voi fi împreună cu voi, în prima linie. Aşa va fi cinstit şi corect. Asta o cere şi partidul nostru, care are nevoie şi de mai multă organizare şi coeziune. Doar aşa, într-un singur rând, umăr la umăr, vom mobiliza potenţialul nostru de 30 mii de persoane pentru noi victorii, pentru renaşterea Moldovei, demnitatea poporului şi încrederea în ziua de mâine.”

Sursa: UNIMEDIA
Share

Comentariile au fost inchise pentru acest articol

Comentarii

0 # valens 03-09-2009 10:29
A inceput razboiul, asta e clar... Voronin poate sa faca declaratii unde vrea, sa se dea si simplu cetatean fara functie. Atata timp cat nu inainteaza cererea in parlament e zero declaratia lui. E o nada pentru fraieri, sa vada daca prinde sau nu ceva... Pentru ca art. 90 din Constituţia Republicii Moldova, aliniatul 2, spune „cererea de demisie a Preşedintelui Republicii Moldova este prezentată Parlamentului, care se pronunţă asupra ei”. :idea:
Razboiul abia a inceput.