CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

"Excelenţă,

În numele Comisiei Europene, doresc să vă felicit cu desemnarea Dumneavoastră în calitate de Prim-Ministru al Republicii Moldova.

Acesta este un moment critic pentru ţara Dumneavoastră. În urma mandatului care v-a fost oferit de Parlamentul Republicii Moldova, sunt încurajat de faptul că atribuiţi prioritate atât de înaltă agendei noastre comune în cadrul Planului de Acţiuni a Politicii Europene de Vecinătate. Vă îndemn să purcedeţi, cu energie şi determinare, la realizarea reformelor necesare, politice şi economice.

Dumneavoastră şi Guvernul Dumneavoastră pot conta şi în continuare pe susţinerea Comisiei Europene în soluţionarea viitoarelor provocări dificile, spre beneficiul cetăţenilor Republicii Moldova.

Aştept cu nerăbdare aprofundarea semnificativă a relaţiilor între ţara Dumneavoastră şi Uniunea Europeană. Experienţa ministerială şi parlamentară a Dumneavoastră este un avantaj preţios în acest sens.

Permiteţi-mi să Vă doresc personal succes în eforturi spre o societate democratică, stabilă şi prosperă în Republica Moldova.

Cu cele mai sincere urări,

José Manuel DurÃo Barroso”

 

SURSA: Delegaţia Comisiei Europene în Republica Moldova

Share

Comentariile au fost inchise pentru acest articol