CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Franceze în R. Moldova, Pierre Andrieu, l-a informat pe premierul moldovean Vlad Filat vineri, 2 octombrie, privind disponibilitatea prim-ministrului france, François Fillon, de a întreprinde o vizită oficială la Chişinău în luna noiembrie. 

Potrivit unui comunicat al Guvernului, Andrieu a subliniat interesul oamenilor de afaceri din Republica Franceză pentru oportunităţile oferite de Republica Moldova. 
El a propus relansarea activităţii Clubului de Afaceri Franţa-Moldova, constituit acum un an, de un grup de investitori dintre care unii deja au afaceri în Moldova, iar alţii intenţionează să investească în viitor. 

La rîndul său, Filat, a mulţumit pentru „sprijinul constant oferit Republicii Moldova de către Republica Franceză” şi a declarat că pledează pentru „continuarea unui dialog sincer şi deschis cu partenerii francezi”. 

Prim-ministrul moldovean a trecut în revistă priorităţile de bază ale noului Guvern şi a spus că în timpul apropiat vor fi întreprinse acţiuni concrete pentru crearea condiţiilor favorabile de dezvoltare a businessului şi asigurarea unui climat investiţional adecvat, astfel încît să fie înlăturate barierele care au existat până în prezent, iar investitorii să fie încurajaţi să investească în întreprinderile şi companiile moldoveneşti. (IPN)

SURSA: Jurnal.md

Share

Comentariile au fost inchise pentru acest articol