CM pe Google+

Connexion

Primeste ultimile noutati

Introduceti adresa email:

Delivré par FeedBurner

Ultimile comentarii

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

marianneParisul a fost si el, la fel ca si alte capitale europene atins de febra manifestatiilor intru sustinerea celor din PMAN din Chisinau.

Timp de trei zile oameni de toate varstele au venit in fata Ambasadei de la Paris pentru a scanda si a manifesta impotriva guvernarii de la Chisinau. La inceput scandau mai cu jumatate de gura mai in ras mai in serios. Evenimentele de acasa le-au dat insa curajul de a scanda fara retinere. Intr-o atmosfera de manifestatie pasnica s-au scandat 1-2 Comunistii la gunoi! C'est dur, c'est dur avec la dictature! Jos cu vama, vreau la Mama! Jos Comunismul! Mafia nu uita, Basarabia nu-i a ta! Dar si Traiasca, traiasca, Moldova, Ardealul si Tara Romaneasca! Au fost fluturate Tricolorul, drapelul Frantei, al UE dar si al Germaniei sau cel al Statelor Unite si chiar al Australiei. Participantii la miting au adoptat si semnat un apel catre comunitatea internationala.

De mentionat ca manifestatiile vor continua si pe 10 11 si 12 aprilie in acelasi loc. Va vom anunta ulterior despre alte evenimente.

Valentin Mazarescu

Mai jos puteti vizualiza cateva instantanee luate de la fata locului.


foto: ©WMG & ©Connexions Moldavie

Share

Comentariile au fost inchise pentru acest articol

Comentarii

0 # alinush 21-04-2009 17:01
Cred ca mai degraba a fost o revolta de furie decit o revolutie... Deja parlamentul e format. Asteptam sa vedem daca partidele de opozitie se tin tare pe pozitii si nu permit alegerea presedintelui.