Skype vs Google+?

Skype

Skype a anuntat introducerea versiunii 5.8 pentru platforma Windows, cu elemente de noutate privind serviciul de video-convorbiri cu utilizatorii Facebook si o repartizare imbunatatita a interfatei.

Deocamdata actualizarea nu se realizeaza in mod automat, dar versiunea se poate descarca direct de pe site-ul oficial Skype, gata pentru instalarea imediata, relateaza Webnews.

 

In asteptarea lansarii unei versiuni pentru Windows Phone, utilizatorii pot face cunostinta cu Skype 5.8, care propune o serie de avantaje fata de versiunile precedente, dupa cum urmeaza:

Video-convorbiri in Full HD

Gratie colaborarii cu Logitech, faciliteaza utilizarea de webcam X920, chiar si pe modelele mai vechi de PC, asigurand o calitate net superioara a imaginii.

Group screen share

Posibilitatea condiviziunii integrale sau partiale a ecranului in cursul unei convorbiri, cu mentiunea ca aceasta optiune este disponibila doar pentru detinatorii serviciului premium, la un cost de 2,99 euro pe luna.

Video-convorbiri realizate cu prietenii de pe Facebook

Ofera posibilitatea apelarii unui prieten care face parte din comunitatea Facebook, chiar daca acesta nu este la randul sau un utilizator de Skype, creand o punte importanta intre doua comunitati vaste, a caror activitate se focalizeaza pe comunicare.

Push to talk

Este un instrument util pe durata desfasurarii unei sesiuni multiplayer, pentru facilitarea lansarii sau suspendarii apelului prin simpla actionare a tastaturii.

Google+

Reamintim ca Google+ ofera acelasi serviciu de multi-videoconferinta ca varianta premium a Skype doar ca este pusa la dispozitie in mod gratuit utilizatorilor sai prin serviciul Google Hangouts. In plus Google ofera integrare completa a serviciilor sale Google Documents si Google Agenda in timp real si cu numar nelimitat de utilizatori.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.